Politică de livrare și retur

1. DISPOZIȚII GENERALE

Prin prezenta se stabilesc condițiile de vânzare a produselor din magazinul on-line www.syttd.ro, proprietatea PLUMERIA SHOPS S.R.L., cu sediul in sat Baciu, Str. Vulturului, Nr. 13 Ap.2, jud Cluj avand codul de inregistrare fiscala 44369680, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Cluj sub nr. J12/2627/2021, tel: 0747-052.255. Folosirea acestui site, respectiv înregistrarea unei comenzi, implică:
• acceptarea de către utilizator a prezentelor termeni și condiții
• acordul și acceptul utilizatorului, ca PLUMERIA SHOPS S.R.L. să șteargă, să modifice sau să adauge orice informație pe site sau să întrerupă orice activitate pe site, fără a fi necesară notificarea Dvs prealabilă.
Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor. Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii și condițiile, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă.

2. PRODUSE

Prin intermediul site-ului www.syttd.ro, orice persoană fizică, română sau străină, care a împlinit vârsta de 18 ani, și orice persoană juridică poate comanda una sau mai multe dintre produsele afisate pe site. Pentru fiecare dintre produsele afisate pe site-ul www.syttd.ro, PLUMERIA SHOPS S.R.L. se obligă să afișeze caracteristicile esențiale ale acestora (material, marime, etc), care să permită cumpărătorului o identificare și o alegere corectă. PLUMERIA SHOPS S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica fără preaviz caracteristicile produselor afișate. Imaginile publicate pe site au titlu reprezentativ. Astfel, produsele livrate pot diferi uneori, în orice mod, de imaginile prezentate pe site.

3. PREȚURI

Prețurile afișate pe www.syttd.ro sunt exprimate în LEI, includ TVA și pot fi modificate de PLUMERIA SHOPS S.R.L. fără o notificare prealabilă.

4. MODALITĂȚI DE PLATĂ

Plata comenzii se poate face in numerar la livrare sau online cu cardul prin sistemul securizat.

5. LIVRAREA

Livrarea produselor comandate se face doar pe teritoriul Romaniei. Timpul de livrare poate varia in functie de locatie. Comenzile vor fi onorate in 48h – 72h (in cel mai scurt timp). Livrarea produselor se va face la domiciliul, sediul sau adresa indicată de utilizator în formularul de comandă. Produsele se livrează ambalate. După plasarea comenzii, veți primi un e-mail de confirmare.

6. LIMITELE RESPONSABILITĂȚII

PLUMERIA SHOPS S.R.L. nu poate fi responsabilă pentru neonorarea unei comenzi din cauze de forță majoră.

7. RETURUL

Returnarea produselor achizitionate prin incheierea unui contract la distanta se va face conform Ordonantei Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014.

Clientul poate returna produsul/produsele in termen de 14 zile, printr-o solicitare in prealabil prin email la contact@syttd.ro, numai daca produsul/produsele sunt in perfecta stare, inclusiv etichetele originale atasate si ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente – in forma din care a fost livrat. In cazul in care produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru returnarea in stadiul initial (daca este posibil). In cazul in care produsul prezinta urme de utilizare si nu mai poate fi vandut, ne rezervam dreptul de a refuza returul si produsul va fi reexpediat clientului pe cheltuiala acestuia.

Contactați-ne la contact@syttd.ro, cu informațiile furnizate în momentul plasării comenzii: Numar comandă, nume, adresă, e-mail, număr de telefon, denumire produs și preț produs. Veți primi o confirmare prin e-mail în termen de 48 de ore și veți primi autorizația de returnare împreună cu detaliile procesului de returnare. Pentru returnare costul transportului va fi suportat de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea coletului retur. Sumele în cauză vor fi returnate după cum urmează:

  • pentru comenzile achitate cu card online, prin restituire în contul din care a fost efectuată plata
  • pentru comenzile achitate prin ramburs se va face doar prin virament bancar  intr-un cont bancar (IBAN) comunicat de catre client in scris la adresa de email mai sus mentionata.

8. RECLAMAȚII

Reclamațiile privind orice probleme legate de livrarea produselor comandate le puteți transmite la numărul de telefon 0747-052.255, precum și la adresa de e-mail contact@syttd.ro.

9. PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, PLUMERIA SHOPS S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care utilizatorii siteului le furnizeaza.
Prin completarea formularului necesar efectuării comenzii postat pe site-ul www.syttd.ro, bifarea căsuței „Am citit și sunt de acord cu termenii și condițiile” și accesarea căsuței “Plasează Comanda” utilizatorul declară că își dă consimțământul în mod expres și neechivoc ca datele acestuia cu caracter personal să intre în baza de date a societății PLUMERIA SHOPS S.R.L. și să fie prelucrate și folosite în viitor de către acesta cu respectarea strictă a prevederilor legale referitoare la protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.
Toți cei care au furnizat datele cu caracter personal prin completarea formularului menționat mai sus, au calitatea de persoană vizată, în accepțiunea Legii nr. 677/2001. Scopurile colectării și prelucrării datelor de către PLUMERIA SHOPS S.R.L. sunt:
• Pentru a va permite transmiterea mai rapida a comenzilor online;
• transmiterea de oferte promoționale, mesaje publicitare în scopul informării consumatorului asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor comerciale.

PLUMERIA SHOPS S.R.L. va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existenței societății sau până la data când persoana vizată solicită ștergerea datelor sale cu caracter personal din baza de date a PLUMERIA SHOPS S.R.L., iar ulterior solicitării persoanei vizate privind ștergerea datelor cu caracter personal. PLUMERIA SHOPS S.R.L. va transforma datele cu caracter personal în date anonime și le va prelucra în scopuri statistice interne, pe durata existenței societății. Datele sunt destinate utilizării de către PLUMERIA SHOPS S.R.L. în scopurile menționate mai sus și nu vor fi dezvăluite terților, cu excepția eventualilor împuterniciți ai PLUMERIA SHOPS S.R.L.. PLUMERIA SHOPS S.R.L. garantează confidențialitatea datelor personale ale tuturor celor care completează formularul menționat mai sus. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de următoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de intervenție asupra datelor (art 14); dreptul la opoziție (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a vă adresa justiției (art 18).

Totodata, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată, semnată și trimisă la sediul social al PLUMERIA SHOPS S.R.L. cu sediul cu sediul in sat Baciu, Str. Vulturului, Nr. 13, Bl. G, Ap.2. Datele utilizatorului nu vor fi transferate în străinătate. Dacă unele din datele dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

10. JURISDICȚIE

Orice litigiu apărut între clienți și PLUMERIA SHOPS S.R.L. se vor rezolva pe cale amiabilă. În cazul în care părțile nu au reușit să soluționeze litigiul pe cale amiabilă, acesta se va soluționa de instanțele judecătorești competente.

11. TRANSFERUL DREPTULUI DE PROPRIETATE

Transferul dreptului de proprietate asupra produselor comandate de pe site-ul www.syttd.ro se transferă la momentul livrării produselor comandate.

12. LEGISLAȚIA APLICABILĂ

Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic Ordonanța Guvernului nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță și Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.