Filipinas

Rochia de mireasa Filipinas este o rochie romantica, cu efect “doux-pieces”. O rochie ce surprinde prin multitudinea detaliilor. Filipinas este o rochie de nuntă subțire, montată, cu o bază simplă din crep și minunate aplicații din dantelă împrăștiate în întreaga lume. Un decolteu V înfrumusețat încorporează corsetul semi-transparent și duce într-un stil de iluzie în spate. Butoanele mici din țesătură fixează spatele rochiei și termină designul.

  • Fusta sirena din georgette, cu aplicatii superbe de dantela in partea de jos
  • Decolteu in V, cu corset nude pe dedesubt
  • Spate imbracat in dantela pe margine si nasturei pe mijloc
  • Trena impresionanta, datorita aplicatiilor de broderie

Rochii de mireasa tip Sirena

Rochiile de mireasă sirena sunt ideale pentru mireasa care dorește să se simtă sexy în ziua nunții sale, dar rămâne fidel stilului personal. Indiferent de stilul tău, punctul central al unei rochii de mireasă sirenă este fusta și trenul dramatic. Acestea fac atât intrarea cât și ieșirea ta să fie un moment de oprire a spectacolului. De la elegant și simplu la sexy și plin de farmec, aceasta este silueta perfectă pentru a vă arăta forma! Inspirate de legendara frumusețe acvatică a mărilor, rochiile de sirenă prezintă o siluetă care îmbrățișează mijlocul și se prelungeste la fustă ca o coadă de pește. Rochiile de mireasa sirena sunt alegeri ideale pentru miresele pline de farmec si atragatoare, care isi doresc acel “moment al covorului rosu” in ziua lor mare.

Filipinas poate fi rochia de mireasa la care visezi din totdeauna.

Ne poti cere mai multe sfaturi la:

0747-052.255

sau pe:

Solicita o Programare

Tags: ,,,

Rochia de mireasa Filipinas este o rochie romantica, cu efect “doux-pieces”. O rochie ce surprinde prin multitudinea detaliilor.