Fasal

Rochie de mireasa tip sirena, care combina tulul brodat cu aplicatiile de dantela. Fasal este croita cu un design deosebit care scoate in evidenta senzualitatea.

  • Decolteu tip barcuta, din tul cu aplicatii de dantela
  • Spate gol, ce ofera un plus de feminitate
  • Trena ce ofera un aspect delicat

Rochii de mireasa tip Sirena

Rochiile de mireasă sirena sunt ideale pentru mireasa care dorește să se simtă sexy în ziua nunții sale, dar rămâne fidel stilului personal. Indiferent de stilul tău, punctul central al unei rochii de mireasă sirenă este fusta și trenul dramatic. Acestea fac atât intrarea cât și ieșirea ta să fie un moment de oprire a spectacolului. De la elegant și simplu la sexy și plin de farmec, aceasta este silueta perfectă pentru a vă arăta forma! Inspirate de legendara frumusețe acvatică a mărilor, rochiile de sirenă prezintă o siluetă care îmbrățișează mijlocul și se prelungeste la fustă ca o coadă de pește. Rochiile de mireasa sirena sunt alegeri ideale pentru miresele pline de farmec si atragatoare, care isi doresc acel “moment al covorului rosu” in ziua lor mare.

Fasal poate fi rochia de mireasa la care visezi din totdeauna.

Ne poti cere mai multe sfaturi la:

0747-052.255

sau pe:

Solicita o Programare

Tags: ,,

Rochie de mireasa tip sirena, care combina tulul brodat cu aplicatiile de dantela. Un design deosebit care scoate in evidenta senzualitatea.