Bijuteriile de nunta

Bijuterii de Nunta Verighete

Un ghid rapid despre bijuteriile de nunta

Sunt multe lucruri de planificat pentru ziua nuntii! Iata un scurt ghid despre cum sa abordati procesul in gasirea bijuteriilor de nunta respectiv a verighetelor perfecte.

Alegerea inelului de logodna

Poate ca logodnicul tau te-a cerut deja cu inelul viselor tale. In cazul acesta poti sari peste sectiunea curenta. Cu toate acestea, unor cupluri le place sa aleaga impreuna un inel de logodna.
Pe langa decizia cu privire la tipul si stilul inelului tau de logodna, exista si alte considerente importante, cum ar fi bugetul. Mai intai sa ne concentram pe design pentru a va ajuta sa identificati ceea ce va place si mai tarziu vorbim si despre buget. Iata cei trei factori principali ai design-ului de luat in considerare:
Stilul preferat. Stilul tau personal este foarte important. De exemplu, daca preferi un stil clasic sau ceva mai romantic sau modern. O modalitate usoara de a explora sau de a confirma ce stil iti place este sa pui in balanta urmatoarele:
Cum va arata inelul pe degetul tau? Unele inele arata mai bine pe anumite forme si dimensiuni ale degetelor. Cu toate acestea, exista un stil de inel pentru a flata fiecare tip de mana. Exista de asemenea modalitati de a gasi cel mai magulitor inel pentru forma si dimensiunea unica a degetului.
Inele netraditionale. Este important sa stii ca exista cateva optiuni non-traditionale la care poate nu te-ai fi gandit – de la pietre pretioase colorate la inele cu diamant sau pana la metale mixte.

Alegerea verighetelor

Alegerea verighetelor

Exista cateva modalitati de urmat atunci cand vine vorba de selectarea verighetelor. Pentru viitoarele mirese, cea mai importanta consideratie este modul in care arata cu inelul de logodna. De ce? Deoarece vor sta probabil unul langa altul destul de mult timp! Exista patru optiuni de baza atunci cand vine vorba de verighete:

  • Verighete la fel – Verghetele care au acelasi design, dar sunt dimensionate diferit pentru femei si barbati
  • Verighete complementare – Verighete care sunt diferite, dar arata inrudite
  • Set inel de logodna si verighete – Verighete care completeaza in mod specific aspectul inelului de logodna.
  • Verighete diferite – Verighete care exprima estetica diferita a purtatorilor.

Este o idee buna pentru tine si logodnicul tau sa discutati preferintele ca un cuplu inainte de a merge la bijuterie. Este inutil de precizat ca exista foarte multe optiuni si faptul ca aveti cel putin un plan preliminar sa va ajute in restrangerea alegerilor.

Purtarea de catre mireasa a altor bijuterii

Multe mirese adora sa-si completeze rochia de mireasa si cu alte bijuterii. Alegerile traditionale includ o bratara superba de perle, un colier cu pandantiv cu diamante sau o pereche de cercei cu diamante. Piese clasice ca acestea sunt cele pe care le veti pretui pentru totdeauna. Alternativ, familia mirelui sau a miresei poate avea o bijuterie mostenita pe care doresc sa o ofere miresei pentru a o purta in ziua nuntii. Pentru ca bijuteriile din ziua nuntii sa fie si mai speciale, va recomandam sa le gravati cu o inscriptie personala, cum ar fi initiale, data nuntii sau un mesaj special.

Aveti grija de investitia voastra

Odata ce ati achizitionat bijuteriile de nunta, veti dori sa faceti cateva lucruri cheie pentru a le proteja. In primul rand, va recomandam sa achizitionezi o garantie sau service pentru inelul tau de logodna. O garantie acopera de obicei inlocuirea diamantelor deteriorate sau pierdute sau a anumitor pietre pretioase. Unii bijutieri ofera o garantie pentru diamante sau pietre pretioase ca parte a pretului de achizitie, in timp ce altii o pot oferi la un cost suplimentar.
O garantie extinsa poate fi o idee buna daca tu si logodnicul tau aveti stiluri de viata active si credeti ca este posibil ca inelele voastre sa fie zgariate la un moment dat.
In al doilea rand, veti dori sa va asigurati bijuteriile pentru a va proteja atat valoarea financiara, cat si cea emotionala. Optiunile tale de asigurare sunt prin polite de asigurare printr-o companie de asigurare a bijuteriilor.

Sunt destul de multi factori de luat in considerare cand doriti sa achizitionati bijuteriile de nunta! Dar cu cat sunteti mai informat, cu atat veti face alegeri mai bune atunci cand vine vorba de selectarea si protejarea bijuteriilor de logodna si de nunta.