Tendintele nuntii in 2021

Tendinte nunta 2021

Ne uităm la cele mai recente tendințe stabilite pentru 2021, la ceea ce vedem din ce în ce mai mult și la ce stiluri populare vor veni în acest an. Inspirându-ne din ultimele rapoarte, am reunit cele mai interesante tendinte de nuntă ale anului.

TENDINȚELE NUNȚII IN 2021

Nuntile sunt foarte personale și nu există nici o nuntă care să se potrivească tuturor. Toată lumea vrea ceva ușor diferit, fie că este vorba de rochie, catering, stil sau flori. În timp ce ultimele tendințe de nuntă se schimbă, asa si gusturile și pe ceea ce doresc oamenii să-și cheltuiască banii atunci când vine vorba de ziua lor mare.

RELAXAT ȘI INFORMAL

Topul listei de tendințe de nuntă este întâlnirile informale. Invitarea tuturor pentru ziua cea mare nu mai este o tendință. Unele mici detalii, cum ar fi o pandemie mondială, pot avea ceva de-a face cu acest lucru, dar cuplurile optează pentru o nunta mai intimă, mai semnificativă, cu cei mai apropiați și dragi. Astfel isi permit să cheltuiască un buget generos pentru un grup mai mic.

Una dintre marile tendințe de nuntă ale sezonului este pentru ceremoniile mai  intime. Cunoscute și sub denumirea de „ micro nunți ”, aceste ocazii tind să aibă o listă mai mică de oaspeți de până la 25 de invitați. Ele pot fi formale sau informale și se pot menține cu tradiția sau pot adopta o abordare mai modernă. Cu toate acestea, tind să fie o fuziune a ambelor.

Cel mai important dintre toate, acestea permit, de asemenea, mirilor să petreacă timp de calitate cu fiecare oaspete – doar unul dintre motivele popularității sale în creștere.

„DA” CHIAR ACUM!

Noua tendință de nuntă din 2021 trebuie să fie „căsătoriți acum, petrecerea mai târziu”. Alimentat de restricțiile de eveniment, acest concept modern va avea cupluri care își vor promite să devină soț și soție destul de curând. Mai tarziu vor tine o întâlnire în viitor pentru a petrece cu grupuri mai mari de familie și prieteni.

PETRECERI EXTINSE

O tendință în continuă creștere este petrecerile de nuntă extinse, adică să fim sinceri, cine ar vrea să se bucure de nunta lor într-o singura zi cand ar putea opta pentru un weekend lung sau chiar o săptămână!
Întâlnirile mici stabilite pe perioade mai lungi devin din ce în ce mai importante pentru multe cupluri și cu siguranță nu vedem că acest lucru încetinește în 2021.

Cu nunți intime în creștere, cuplurile vor căuta modalități suplimentare de a impresiona și a alinta oaspeții și ce modalitate mai bună decât să petreaca mai mult timp.

ROCHIA DE MIREASA

Potrivit Vogue, pistele recente prezintă multe rochii albe uimitoare și totul este despre mâneci! Mânecile – lungi și scurte, voluminoase și ajustate, dantela si pe umăr, această modă va trezi interes în lumea rochiilor de mireasă.

Inchirieri Rochii de mireasa Cluj RUKSHANA colectia 2020 Dionne Inchirieri Rochii de mireasa Cluj colectia 2020

Ținând linia cu abordarea mai relaxată a nunților, vom vedea mai multe stiluri de mireasă care nu vor mai tine cont de reguli. Chiar vom putea privi inclusiv rochii clasice mai scurte deasupra genunchiului. Miresele vor continua să-și arate mișcările de dansuri profesionale. Având în vedere acest lucru, toate privirile vor fi îndreptate către pantofii de mireasă, iar 2021 este programat să fie totul despre muzica de culoare, pasteluri sau tonuri bogate, totul este despre distracție atunci când vine vorba de încălțăminte.

Destination Wedding

Destination Wedding rămâne cu siguranță una din tenditele nuntii 2021. Cuplurile încep să-și combine momentele magice într-o călătorie extravagantă în străinătate, ziua nunții în sine și, desigur, cireasa de pe tort, luna de miere.

Destination wedding

Logistic este perfect! Toți cei dragi într-un singur loc bucurându-vă de o destinație de vis cu nenumărate petreceri. Fie că este vorba de Ibiza, Santorini, Bali sau Lacul Como, există o serie de locații elegante, perfecte pentru această nouă modă.

LIVE STREAMING

Tendințele nunților 2021 includ si o schimbare a modului în care îi implicăm pe cei dragi în ziua noastră cea mare. Oricât de deranjante ar părea că circumstanțele pot împiedica participarea personală a celor pe care îi iubim, cu toate acestea, acesta este momentul în care streaming-ul live și videografia intră în rol. A captura ziua nunții pe video, devine din ce în ce mai popular. Este o modalitate excelentă de a retrăi ziua. Idea de a putea trimite imagini live va fi susținută de mulți în următorii câțiva ani.

Vom vedea, de asemenea, creșterea dronelor folosite, perfecte pentru a surprinde de sus atmosfera zilei și frumusețea locului.

FĂ CUM VREI TU

Deși tendintele nuntii de mai sus sunt deja populare, asigurați-vă că faceți lucrurile după cum doriți, tendințele sunt excelente pentru idei și pentru a vedea ce fac alții, dar asigurați-vă că faceți lucrurile așa cum doriți. Creați-vă propriul stil.