Pantofi de mireasa perfecti

Pana la urma, o pereche de pantofi de mireasa sunt cel mai important accesoriu de mireasa…

Pantofi mireasa perfecti - Cum-cumperi pantofii de mireasa

Pe lista lunga de accesorii de mireasa de cumparat pentru a finaliza tinuta din ziua nuntii, prioritate are gasirea modelului de pantofi de mireasa care sa se potriveasca cu rochia de mireasa. Pentru unele femei, perechea de pantofi de mireasa trebuie sa fie ultimele modele aparute in materie de moda, fiind la fel de importanti ca si rochia de mireasa. Pentru alte mirese, gasirea unor pantofi de mireasa este usoara luand in considerare doar confortul lor indiferent cat de mult apreciaza stilul.

Oricare ar fi prioritatile, la sfarsitul zilei, pantofii din ziua nuntii au un rol major de indeplinit. Trebuie sa-ti placa dar trebuie sa vrei si sa-i porti intr-o zi lunga de 15 ore sau mai mult. Asadar…

Cum iti dai seama ce tip de pantofi de mireasa sunt cel mai potriviti pentru tine?

Gaseste-ti mai intai rochia …

Chiar daca ati dat peste pantofii de mireasa doriti, nu ii cumparati daca nu ati gasit inca rochia de mireasa potrivita. Desi, daca iti plac cu adevarat, ai putea sa-i cumperi “pentru orice eventualitate”. Vrei ca incaltamintea ta de mireasa sa-ti completeze rochia in orice aspect: stil, culoare. Chiar si lungimea rochiei conteaza mult. Daca urmeaza sa porti o rochie mai scurta, pantofii tai pot fi un accesoriu important, adaugand culoare, stralucire, romantism sau pur si simplu o eleganta moderna intregii tinute din ziua nuntii.

Daca rochia de mireasa aleasa de tine este una clasica in lungime, pantofii nu vor fi la fel de vizibili.

… Dar nu astepta pana in ultimul moment pentru a cumpara pantofii de mireasa

Desi cel mai bine este sa-ti gasesti rochia inainte de a te hotari asupra pantofilor de mireasa, ar trebui sa cauti modele si stiluri preferate nu doar pentru ca trebuie sa-ti dai seama cum sa asortezi pantofii la rochia ta ci pentru ca va trebui sa ii cumparati inainte de accesoriile si modificarile rochiei.

Incepe cautarea pentru pantofi de mireasa…

In timp ce cumparaturile pentru rochia de mireasa sunt prioritare, nu exista nici un motiv pentru care sa nu puteti incepe sa cautati stiluri de pantofi de nunta. Sunt multe magazine online dar si fizice in care gasiti varietate de modele pantofii de mireasa visati. Dupa o cautare amanuntita si ati limitat modelele de pantofi preferati este mult mai usor sa cumparati pantofii de mireasa chiar in urmatoarea zi dupa ce ati gasit rochia de mireasa.

… Dar nu ii cumpara fara a-i incerca inainte

In timp ce site-urile cu vanzare online sunt o modalitate excelenta de a explora stiluri si de a va da seama de ceea ce va place, expertii avertizeaza impotriva achizitionarii perechii de pantofi online. Vei purta pantofii de mireasa multe ore, asa ca este important sa-i incerci si sa te simti cat mai confortabili in ei.

Defineste-ti stilul de mireasa…

Deoarece este putin probabil sa va cumparati pantofi de mireasa si rochie de la acelasi magazin este esential sa asigurati o consistenta a stilului celor doua articole.

… Dar nu va fie teama de putina culoare

La fel ca orice alta decizie de stil pe care o iei pentru ziua ta cea mare, culoarea pantofilor va depinde de ce fel de mireasa esti. Miresele clasice si traditionale vor fi probabil atrase spre tonuri de alb curat, sampanie, fildes si nud, dar nu-ti fie teama sa intri in departamentul de culori.

Culoare pantofi mireasa Cum alegi pantofii de mireasa

Pentru miresele care doresc sa poarte o culoare in ziua nuntii, exista o serie de moduri in care culoarea pantofilor se poate asorta tinutei. Potriviti pantofii la o culoare din buchetul de mireasa sau o culoare din tematica nuntii. Puteti asorta pantofii de mireasa la o anumita culoare din costumul mirelui – vesta, cravata, papion.

Nu uitati sa acordati prioritate confortului

Primul lucru pe care trebuie sa-l aveti in vedere este inaltimea tocului: cu cat tocul este mai inalt, cu atat este mai mare presiunea asupra talpii piciorului. Un toc de inaltime joasa pana la jumatate si chiar si un toc mai gros iti vor oferi un confort mult mai mult timp.

Intr-o zi si o noapte in care probabil veti sta in picioare de doua ori mai mult decat ati sta intr-o zi normala aveti nevoie de pantofi de mireasa confortabili.