ROCHIE DE MIREASA SCURTA – Motive pentru a o purta

Pentru multe femei, gandul de a gasi rochia de mireasa perfecta le macina cu mult timp inainte de evenimentul mult visat. Din ce in ce mai multe femei se gandesc sa incerce si o rochie de mireasa scurta, mai ales daca nunta este in sezonul cald. Chiar daca aceste rochii de mireasa sunt considerate un clasic, pot fi adesea trecut cu vederea doar ca pot parea usor depasite sau plictisitoare. Rochiile de mireasa scurte sunt de fapt mai moderne si mai trendy decat se credea inainte. Exista o multime de motive pentru care o rochie de mireasa scurta este mai atragatoare decat o rochie lunga.

Rochie de mireasa practica

Poate fi pur si simplu mai practic sa mergi pe culoarul bisericii intr-o rochie de lungime scurta. Multe mirese nu vor sa se simta constranse de o rochie sirena sau de una cu trena lunga. Alte mirese sunt pur si simplu indragostite de cat de magulitoare este o rochie scurta pentru tipul lor de corp. Exista motive nesfarsite, stiluri si designeri la care sa mergeti atunci cand doriti sa purtati o rochie de mireasa scurta.

Se poate potrivi temei nuntii

Cel mai important lucru pe care trebuie sa il luati in considerare atunci cand alegeti o rochie de mireasa este locatia. O rochie de mireasa voluminoasa se va potrivi perfect intr-o biserica grandioasa sau la o nunta in aer liber, dar nu va merge prea bine pe o o plaja. Cand vedem rochii pana la genunchi, ne gandim la o gradina in aer liber, in timpul verii. Este rochia de mireasa perfecta pentru o nunta de vara, mai ales daca intentionati sa aveti o petrecere in aer liber. Lungimea fustei va conferi un ton elegant si rafinat tinutei tale. In plus, te va ajuta sa mentii temperatura corpului scazuta.

O rochie de mireasa scurta iti arata pantofii

Este posibil ca lungimea sa nu fie prima prioritate. Lista prioritatilor incepe de obicei cu ceea ce vedeti cel mai important. Indiferent daca este vorba despre un anumit tip de silueta pe care il doriti sau pe care nici nu va puteti imagina, casatoriti fara o rochie cu paiete. Oricare ar fi aceste prioritati, ele vor fi diferite pentru fiecare femeie. In unele cazuri, in topul prioritatilor nu este rochia – ar putea fi un accesoriu. Poate ca ti-ai atintit atentia deja pe o anumita pereche de pantofi si ai decis sa incadrezi rochia in jurul acelor pantofi frumosi. Pentru un astfel de accesoriu, rochia perfecta ar fi o rochie tea lenght pentru a-ti arata pantofii toata ziua si noaptea.

O rochie de mireasa scurta poate fi eleganta

Ele pot fi simbolul elegantei. O rochie de mireasa scurta poate fi intotdeauna bazata pe garantarea unui sentiment de eleganta si gratie. Poate este a doua oara pe culoar si ati avut deja o rochia lunga si cautati ceva mai simplu si rafinat. O rochie de mireasa scurta, asociata cu o jacheta la fel de uimitoare, te va face sa te simti regal si elegant, in acelasi timp.

Rochiile de mireasa scurte pot veni cu tivuri dramatice, decolteuri de iluzie, corsete plonjante si multe altele pentru a oferi unei mirese o rochie plina de senzatie si drama.