Ziua nuntii fara stres

Ziua nuntii fara stres - Articol mirese Cluj

Cum sa te asiguri ca dimineata nuntii tale este calma si relaxata?

Traieste-ti ziua nuntii fara stres

Stim cat de stresant poate fi intregul proces de pregatire in dimineata nuntii tale. Crezi ca totul este in regula si nu ai nici un stres, asta pana in ziua cea mare cand te trezesti in dimineata nuntii tale emotionata si nervoasa. Asadar, pentru a te ajuta sa te pregatesti pentru dimineata nuntii si sa o faci cat mai relaxanta si distractiva, iti oferim 13 sfaturi pentru o dimineata calma de nunta.

1. Cu o noapte inainte

In primul rand, mergi la culcare devreme. Cu emotia si nervii in crestere, o noapte de somn iti poate lua gandul de la nunta, asa ca mergeti la culcare putin mai devreme decat in ​​mod normal.

2. Aranjeaza-ti rochia si accesoriile

Pregateste rochia de mireasa, pantofii, accesoriile, lenjeria si jartiera. Poti face acest lucru si pentru rochiile si accesoriile domnisoarelor de onoare. Fotograful poate face acele fotografii detaliate importante, fara a fi nevoie sa va deranjeze si inseamna, de asemenea, ca totul este pregatit pentru a le imbraca atunci cand parul si machiajul sunt gata.

3. Practica eliberarea mintii

Daca practici meditatia sau chiar yoga, lasati timp de dimineata pentru aceasta activitate. Acest lucru este deosebit de util daca aveti tendinta de a va simti anxios.

4. Nu uita sa mananci

Desi multe mirese spun ca se simt prea anxioase sau incantate sa manance dimineata, este cu adevarat important sa aveti un mic dejun consistent si sanatos pentru a va ajuta sa treceti peste intreaga zi. Un castron de mic dejun stratificat cu fructe proaspete, iaurt natural si un ceai de plante calmant va vor pregati frumos pentru o zi. incercati sa evitati alimentele grase, deoarece acestea va pot face sa va simtiti putin grea si umflata daca nervii sunt intensificati. Daca stati la un hotel, asigurati-va ca ati comandat micul dejun cu o noapte inainte.

5. Rasfata-te

Fa-ti loc in programul tau pentru o perioada de rasfat! Fa o baie calda cu uleiuri si chiar petale de flori, daca doresti. Aprinde niste lumanari, pune niste muzica chill si pastreaza acest moment pentru tine. Aloca timp pentru a aplica o crema hidratanta pentru corp si las-o sa se usuce.

6. Cronologia parului si a frumusetii

Cronometreaza-ti aranjarea parului si incercarile de machiaj atunci cand mergi la proba, astfel incat sa stii cat vor dura in dimineata zilei. Verifica de doua ori cum ar trebui sa iti aranjezi parul si tenul inainte de a ajunge la salon; este posibil sa ai nevoie sa iti speli parul cu o noapte inainte.

Make-up mireasa calma si fericita

Confirma cu hairstilistul si make-up artistul programul si ordinea persoanelor din familie, astfel incat sa nu existe confuzie cu privire la cine merge prima. Asigura-te ca ai testat produsele de infrumusetare noi inainte de ziua cea mare pentru a va asigura ca nu exista reactii de ultim moment!

7. Pregateste o imbracaminte lejera

Imbraca niste pijamale frumoase sau un halat de matase sau bumbac – nu numai ca te vei simti fabulos dar nu vei fi ingrijorata daca ti se vor face pozele obisnuite inainte de a imbraca rochia de mireasa.

8. Mirosuri calmante

Pregateste-ti parfumul preferat ca difuzor de camera, ulei natural sau lumanare, iar pe masura ce te pregatesti, o aroma minunata va umple spatiul. Dupa ziua cea mare, acel parfum iti va aduce aminte de acea dimineata.

9. Apasa pe Play pentru sunete placute

Pregatiti o lista cu melodiile preferate pe care sa le ascultati in dimineata nuntii. Nu uita sa impachetezi un set de boxe portabile daca nu te pregatesti acasa.

Pregatire mireasa in ziua nuntii

10. Incepe petrecerea

Puneti niste sampanie si luati un toast cu domnisoarele de onoare. Dar evita sa bei prea mult. Ai o zi lunga inainte si nu doresti ca toata acea emotie sa treaca!

11. Gata cu planificarea!

Confirmati cu cateva zile inainte calendarul cu furnizorii, cum ar fi ora la care vine hair-stilistul si make-up artistul sau livrarea florilor si a torturilor. Daca intentionezi sa creezi articole, sa aranjezi flori sau sa faci ceva din propriul decor, asigura-te ca ai totul gata de lucru si la locul lor inainte de ziua cea mare. Pregateste in plicuri toti banii pentru furnizorii de servicii din ziua nuntii si dai unui membru de incredere al familiei, cum ar fi unul din parinti.

12. Un cerc interior calmant

Daca esti o persoana anxioasa, incearca sa te inconjori doar de oamenii pe care ii vrei cu tine in dimineata nuntii tale. Ar putea fi mama ta, domnisoarele de onoare sau cealalta jumatate. Este posibil sa ai in jurul tau in timp de te pregatesti, furnizori de servicii (hair-stilisti, make-up artisti, fotograf, videograf sau organizatorul de nunti), deci este important sa ii alegi cu atentie si sa te asiguri ca ai o dinamica naturala si excelenta cu ei. Cere oricaror alti invitati sa iti respecte timpul cand te pregatesti. Alege o persoana de incredere pentru a raspunde la intrebari de la alti invitati (sau pentru a iti tine telefonul), pentru a minimiza panica de ultim moment si pentru a te indeparta de orice presiune, astfel incat sa te poti bucura de ziua voastra in totalitate.

13. Aloca timp suplimentar in ziua nuntii

Asigura-te ca ai timp suficient pentru urgente de moment in cronologia nuntii. Lucrurile se pot intampla si nu vrei sa te simti repezita daca se decaleaza programul. Iti recomandam sa iti propui sa fi gata cu o ora inainte de inceperea efectiva a evenimentului. Acest lucru inseamna ca poti fi relaxata si gata de plecare, permitandu-ti in acelasi timp sa te bucuri si sa fi alaturi de invitatii tai.

Imbratisare parinti mireasa moment intim

Aloca timp suplimentar daca vrei un moment de intimitate cu mama, tata sau jumatatea ta.