Voalul

Voalul de mireasaVoalul reprezinta accesoriul care completeaza tinuta miresei!

Are un rol important si trebuie ales cu atentie, in functie de rochie si de coafura ta ca mireasa.

Voalurile pot fi impartite in mai multe categorii si le voi detalia. Insa, pâna atunci, noi incurajam mereu ca fiecare mireasa sa aleaga ce considera ea ca se incadreaza cel mai bine in tinuta ei si in ce se regaseste.

Voalul de mireasa

Din punct de vedere al categoriilor de voal, putem mentiona:

Scurt/ lung: tine cont daca rochia are sau nu trena

In cazul celor cu trena, se recomanda alegerea unui voal care sa o depaseasca, tocmai pentru a exista o continuitate intre cele doua piese. Daca rochia e fara trena insa iti doresti voal lung. Iti recomandam sa alegi unul care sa aiba aceeasi lungime ca si rochia.

Simplu/dublu: pentru o aparitie misterioasa

Acele mirese care isi doresc o aparitie misterioasa pot opta pentru voalul dublu, care sa le poata acoperi fata.

Simplu/accesorizat: acest detaliu se alege in functie de modelul rochiei

Daca rochia e incarcata, iti recomandam un voal simplu, din tul. Totusi, consideram ca un voal cu o mica bordura din dantela este foarte elegant, feminin si se poate incadra perfect in fiecare tinuta!

Voalul de mireasa

Daca te incadrezi in categoria mireselor care isi doresc voal, insa nu iti place cum te incadreaza iti aducem o veste buna! Exista mai multe modalitati de a-l potrivi cu coafura. Fie il prinzi mai sus, in crestetul capului, fie mai jos, la ceafa. Pentru detalii de acest gen iti recomandam sa ceri si parerea hairstilistului. Acesta iti poate oferi un sfat profesionist!