Sfaturi organizatorice utile

Sfaturi organizatorice mireasa mire

A inceput noul an și cu toții ne gândim la proiectele pe care dorim să le ducem la sfârsit! Organizarea unei nunți nu e deloc ușoară: va fi multă presiune și vor fi multe decizii de luat!

Sugerez să faci un pas în spate, să te relaxezi și să gândești totul la rece… e o zi despre voi! Bucurați-vă de ea!!!

Iată câteva sfaturi organizatorice utile:

O noapte bună de odihnă

Somnul este esențial înainte de ziua nunții tale. Vă recomand să găsiți o modalitate de a vă asigura o odihnă bună.

Dacă știți că veți avea nevoie de ajutor pentru a vă odihni, este posibil să doriți să găsiți o soluție de dormit cu mult înainte de ajunul nunții voastre. Răscolindu-te toată noaptea, gândindu-te la ce trebuie să faci în dimineața nunții tale nu este plăcută.

În plus, ideea unei petreceri cu toate domnișoarele de onoare, cu o seară înainte de nuntă, sună ca o idee distractivă, dar o idee și mai bună este să dormiți singuri în camera și să vă asigurați că veți beneficia de o noapte odihnitoare. Evitați să fiți “zombie” în ziua nunții voastre.

Mâncare: Cine are nevoie ?!

Nervii, emoțiile și fluturii culminează cu un stomac care spune: „Nu mulțumesc, nu am pofta de mâncare”. Chiar dacă nu ești capabilă să mănânci mult în ziua nunții tale, este important să încerci să bei multă apă și să mănânci ceva înainte și în timpul nunții.

Rezolvarea dezacordurilor

Nu vei face niciodată pe toată lumea fericită și nici nu ar trebui să încerci. Este important să ai în vedere sentimentele familiei și ale prietenilor pentru a face procesul cât mai pașnic. Comunicarea este esențială, dar foarte mult timp oamenii sunt prinși cu mici detalii care nu contează când vine ziua cea mare.

Fiecare scenariu de nuntă este diferit, iar familiile au păreri diferite. Dacă există ceva despre care amândoi simțiți cu tărie că vreți în ziua nunții voastre și chiar contează pentru voi, comunicați acel ceva și asigurați-vă că va fi așa cum doriți.

Nu vă fie frică să cereți ajutor

Prietenii și familia voastră sunt acolo pentru a vă ajuta înainte, în timpul și după ziua nunții voastre. Vor să ajute! Delegați actvități adecvate persoanelor care dețin abilități și urmăriți-le să facă o treabă bună. Toată planificarea majoră ar trebui să fie realizată în săptămâna cu nunta.

Dacă există multe lucruri de făcut pe ultima sută de metri, cereți ajutor. Săptămâna nunții ar trebui să fie relaxantă și să nu fie stresantă cu tone de sarcini deosebite.

In ziua nuntii:

– porneste cu gândul ca, orice ar fi, nimic nu iti poate strica ziua;

– acorda atentie deosebita persoanelor dragi (nu uita sa faci poze cu ele);

– traieste clipa, e o zi unica! Zâmbetul trebuie sa fie “accesoriul” tau;

– danseaza, vei emana energie pozitiva.