Cand incep sa caut rochia?

Articole utile rochii de mireasa Cluj

Iti spuneam in postarea trecuta cât de dificila poate fi alegerea rochiei de mireasa. Iti recomandam sa fii deschisa tuturor stilurilor.
Dar pâna sa ajungem sa discutam concret ce model de rochie ti se potriveste, haide sa ne axam deocamdata pe momentul in care incepi efectiv cautarile.

Cand incep sa caut rochia?


Incearca sa nu lasi alegerea rochiei pe ultima suta de metri (mai ales in ultimele 2 luni pâna la nunta). Stresul isi va spune cuvântul si este ultimul lucru de care ai nevoie.

In plus, este foarte posibil ca, in cazul in care nici nu stii exact ce stil ti se potriveste sau nu gasesti ceea ce cauti, putinul timp ramas pâna la nunta sa nu fie suficient.

Cand incep sa caut rochia de mireasa?

Ideal ar fi sa incepi cautarile cu aproximativ 5-6 luni inainte de nunta. De asemenea, ar fi indicat sa iti iei in plus si o rezerva de timp. Aproximativ o luna inainte de nunta – in aceasta perioada esti linistita ca totul e ok cu rochia, si ai timp si pentru modificari.

Cand incep sa caut rochia de mireasa?

Un pont bun e sa incepi sa cauti si sa te decizi in extrasezon, adica in perioada Octombrie-Decembrie. Atunci gasesti rochii din 2 sezoane (anul curent si cel urmator), iar promotiile sunt in toi. Din Ianuarie incepe sezonul efectiv, dar mai ai totusi o sansa la preturi bune, daca te decizi in cadrul târgurilor. Mai târziu, preturile revin in majoritatea cazurilor la cele standard.

La Say Yes to the Dress, poti sa gasesti rochia de mireasa fie direct in salon, fie pe comanda, caz in care ea va ajunge in 2-4 luni (timpul depinzând de stocul fabricii).