Probatul rochiilor

Probatul rochiilor de mireasa. Proba rochii de mireasa Cluj

Te apropii cu pasi grabiti de ziua nuntii, si te-ai hotarât ca e momentul sa incepi probatul rochiilor de mireasa. Dar de unde incepi?

Noi iti recomandam sa vizitezi saloanele care ofera rochii de o calitate superioara. Pe lânga materialele frumoase, acestea au un croi extraordinar. Cu toate ne dorim sa ascundem defectele si sa scoatem in evidenta calitatile. Doar o rochie bine croita ✂ va reusi sa evidentieze talia, sa mascheze “aripioarele” sau sa scoata in evidenta coapsele.

Fa o lista cu saloanele pe care vrei sa le vizitezi si programeaza-te (in salonul Say Yes to the Dress: Cluj-Napoca se poate proba doar pe baza unei programari). O proba in salon dureaza aproximativ o ora, dar timpul depinde si de câte modele iti plac.

Un pont e sa nu iti aglomerezi programarile. Va fi destul de solicitant si obositor, iar daca ai prea multe intr-o zi vei ajunge sa te simti ca la un maraton si nu vei mai avea rabdare! Daca te decizi sa probezi la târguri, tine cont ca va fi aglomerat si galagie. In plus, timpul alocat nu va fi de o ora, dar asta nu inseamna ca nu vei primi atentia cuvenita!