Tendințe de rochii de mireasă in 2020

Am cercetat pistele Bridal Fashion Week pentru a găsi tendințele pe care trebuie să le cunoașteți. Iată ce e “hot” in 2020.

(Articol original scris de Shelley Brown)

De la imprimeuri botanice îndrăznețe până la mâneci romantice și rochii de petrecere distractive, echipa de modă a The Knot a lovit terenul alergând pentru a obține lansarea noilor stiluri. Așadar, dacă plănuiești o nuntă anul acesta acestea sunt cateva tendințe de rochii de mireasă din 2020.

Rochii cu imprimeu floral Tendinde rochii de mireasa 2020
Rochii cu imprimeu floral (de la stanga: Ines Di Santo, Monique Lhuillier, Theia)

1. Rochii cu imprimeu floral

Imprimeurile florale îndrăznețe au făcut apariție în mai multe colecții de rochii de mireasă 2020, adăugând o rafală de culoare pe pistele clasice albe ale Săptămânii modei miresei. Indiferent dacă sunt subtile și pastelate, zgomotoase și supradimensionate sau sub formă de broderii texturale, 3-D, această modalitate cool de a scoate floralele adaugă interes vizual la orice siluetă de rochie de mireasă .

Rochii de bal
Rochii de bal
(de la stanga: Allison Webb, Anne Barge, Morilee by Madeline Gardner)

2. Rochii de bal

Dacă doriți să faceți o intrare spectaculoasă, luați în considerare să optați pentru o rochie de bal clasică – și există multe variante în tendințele și colecțiile de rochii de mireasă din 2020. Cel mai bun lucru despre această siluetă care atrage atenția? Este surprinzător de versatil și funcționează pentru majoritatea stilurilor de nuntă. Indiferent de detalii, acest stil voluminos este sigur că va întoarce câteva capete.

Rochii aerisite
Rochii aerisite
(de la stanga: Willowby by Watters, Inbal Dror, Francesca Miranda)

3. Rochii aerisite

Rochiile cu aer ușor au preluat pistele și rochiile de mireasă pentru 2020. Țesăturile fără efort, cum ar fi tul și organza, emană o vibrație eterică superbă, fără a mai avea un volum suplimentar, așa că poți să cucerești ringul de dans fără să te stresezi că te împiedici de rochie sau să te simți privită.

Pantaloni
Pantaloni
(de la stanga: Justin Alexander Signature, Francesca Miranda, Anne Barge)

4. Pantaloni

Aceste alternative elegante de rochii sunt confortabile, cu o figură măgulitoare și cu totul de moment. Bonus: este practic imposibil să puneți pe unul dintre aceste ansambluri adaptate și să nu vă simțiți ca un badass. Pentru tendințele de mireasă din 2020, detaliile din dantelă, decorațiunile florale 3-D și margele metalice au oferit costume clasice albe și salopete un upgrade modern.

Neckline cu un umar
Neckline cu un umar
(de la stanga: Alexandra Grecco, White One by Zac Posen, Savannah Miller)

5. Neckline cu un umăr

Această siluetă unică măgulesc partea superioară a corpului și emană vibrații serioase ale zeiței. Cea mai bună parte? Această tendință de rochii de mireasă 2020 funcționează la fel de mult pentru fiecare stil de nuntă – fie că mergi clasic cu satin greu, grecian cu tul tifos sau glam cu o mânecă lungă.

Rochii de mireasa scurte
Rochii de mireasa scurte
(de la stanga: Temperley London, Lela Rose, Little White Dress by Amsale)

6. Rochii scurte

Cauți un stil de nuntă super casual sau doar cauți o scuză bună pentru a arăta un picior și o pereche de pantofi ucigași? Această tendință pentru rochii de mireasă 2020 este pentru tine.

Actualizare 2021

Rochiile dar si nuntile sunt foarte personale și nu există nici o rochie sau nuntă care să se potrivească tuturor. Toată lumea vrea ceva ușor diferit, fie că este vorba de rochie, catering, stil sau flori. Citeste si Tenditele nuntii in 2021.