Sa inchiriezi rochia de mireasa sau nu

Inchirieri rochii de mireasa ClujExistă multe modalități de a economisi bani pe rochia de mireasă, inclusiv cumpărarea unei rochii second hand. Mai nou, există rochii de mireasă de închiriat iar această tendință a devenit tot mai populară. Întrebarea este să închiriezi rochia de mireasă sau nu? Care sunt avantajele și dezavantajele dacă optezi să închiriezi rochia de mireasă?

Beneficiile închirierii unei rochii de mireasă

O rochie creată de un designer recunoscut la un preț mai mic. Închirierea unei rochii de mireasă costă o mică parte  din prețul ei de achiziție ca nouă. Astfel în ziua ta cea mare vei purta o rochie creată de un designer recunoscut la un preț foarte accesibil.

  • Fără perioade lungi de comandă – Dacă achiziționați o rochie de mireasă, de obicei, trebuie să o comandați cu șase luni în avans. Deci dacă aveți o nuntă organizată în ultimul moment, închirierea unei rochii de mireasă rezolvă această problemă.
  • Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la păstrarea rochiei după nuntă. Dacă doriți să vă păstrați rochia de mireasă, este recomandat să o depozitați în dulap intr-o husa speciala, astfel nu se va umple de praf . Nu toată lumea are spațiu pentru asta.

Contra argumente închirierii unei rochii de mireasă

  • Opțiunile dvs. sunt de obicei limitate. Majoritatea firmelor care închiriază rochii de mireasă se bazează pe foste mirese care vor să împrumute sau să-și vândă rochiile. Asta înseamnă că există o limită în ceea ce privește modelele și dimensiunile pe care le au la dispoziție.
  • Rochia a fost purtată anterior. Poate că acest lucru nu ar deranja pe unele mirese, dar pentru altele, acest lucru le poate afecta, spunând că rochia “lor” a mai fost purtată și de alte mirese.
  • Nu vei avea rochia ca pe un lucru pe care să-l păstrezi. Gândul de a te despărți de o rochie atât de specială care are până la urmă și o valoare sentimentală este descurajant pentru unele. Altele pot argumenta, ce rost are să păstrezi ceva ce nu vei mai purta niciodată? Este posibil să nu o mai porți niciodată, dar asta nu înseamnă că nu se va putea refolosi. Ai putea să o modifici și să o folosești ca rochie de botez pentru copii.
  • Nu va fi în aceeași condiție ca o rochie nouă. După ce, cel mai probabil, a fost purtată înainte, rochia poate să nu fie în condiții atât de bune precum ar fi una nouă.

Sa inchiriezi rochia de mireasa

Chiar dacă ați decis să vă cumpărați rochia de mireasă, puteți profita în continuare de această tendință în creștere. Cum? Imprumutând rochia pentru a fi închiriată. Acest lucru vă permite să aveți o rentabilitate a investiției dvs. fără a fi nevoie să o vindeți și să vă gândiți la toate miresele care o vor purta cu aceeași plăcere!