Uff…pantofii!!!…

Pantofii de mireasa

Uff….pantofii!!!….punctul slab al multora dintre noi. Cum ii alegem pentru ziua nuntii si de ce trebuie sa tinem cont?

Comoditatea e una dintre cele mai importante lucruri de care trebuie sa tii cont, atunci când iti alcatuiesti tinuta!

Iti recomand sa cumperi pantofi de mireasa cât mai comozi…e posibil sa nu fie chiar modelul care iti place cel mai mult dar e mult mai important sa rezisti cu ei cât mai mult timp. De ce? Lungimea rochiei va fi stabilita in functie de acestia. 

Pantofii de mireasa

Daca optezi in prima parte a nuntii pentru tocuri de 10 cm, iar apoi treci pe balerini, rochia ta va ajunge sa fie prea lunga si iti va aparea instinctul sa o tot ridici!

Un alt pont ar fi: poarta-i inainte de nunta, si nu doar in casa! Nu exagera insa! Totusi, pentru a le testa comoditatea, e nevoie sa faci câteva drumuri…daca ii porti doar in ziua nuntii e posibil sa iti dai seama ca te jeneaza si vei avea un discomfort. Cel mai bine e sa previi aceasta situatie.

Pantofii de mireasa

Daca sunt de exemplu din piele, dupa câteva purtari vor ceda si vor fi comozi. Daca nu cedeaza, macar stii cât rezisti cu ei, si unde poti aplica plasturi daca va fi nevoie.

Nu exista nicio regula la modele sau culori! Important e sa te simti tu bine: poti opta pentru pantofii stiletto, sandale, balerini, tenisi etc…albi, crem, roz prafuit, rosii…orice te face sa dansezi si sa radiezi.